Utvecklingssamtal

1509011l
Vi har varit på utvecklingssamtal på morgonen. Ni vet en halvtimme i ett rum med ansvarig pedagog medan det pratas om barnet, om ens allra viktigaste lilla människa och dess utveckling.

Jag tycker att det är intressant att få höra någon annans tankar kring mitt barns utveckling, få höra hur han fungerar i den delen av livet där inte jag finns vid hans sida hela tiden. Visst, han är bara där några timmar i veckan, men det är timmar i hans liv jag är nyfiken på.

Det är ju egentligen inte intressant för någon annan än oss föräldrar vad som sas under samtalet men jag måste nog ändå lyfta en sak för det är lite roligt. Det i vardagen som är jobbigast, det som alltid varit jobbigt, som tar mycket energi även nu när vi hittat våra sätt att göra det på lyftes fram som en av de starkaste sidorna. Jag syftar på matsituationen. Jag kanske borde vara förvånad, men jag är inte det. Vi får ju feedback hela tiden och får veta att allra oftast äter han bra. Jag visste bara inte att det fungerade så bra. Det där som ger oss så många gråa hår, har en helt annan skepnad på förskolan. Men så brukar det ju kunna vara.

Nu ska jag ta mitt dunkande huvud och försöka vila fast lillan leker runt på golvet. Ikväll är det föräldramöte, det kan bli spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s