Lillans ettårsdag

sanna126
I lördags var det dags för den stora dagen, lillans ettårsdag. Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra med firandet, vem vi skulle bjuda, om det skulle bli litet eller stort. Det hände plötsligt så mycket saker att vi inte hann tänka och när dagen väl närmade sig hade vi inte så mycket planer och tur var väl det eftersom det visade sig att vi fick ett febrigt litet födelsedagsbarn.

Kvällen innan lillans födelsedag hängde vi upp vimpelgirlanger som jag gjort dagen innan. Medan jag satt och fixade små överraskningspåsar med kort på barnen till gästerna blåste R upp massor av ballonger och bakade tårtbotten. Det blev så mysigt här hemma och jag förstod att barnen skulle tycka om det. Jag tycker också om girlangerna och ballongerna så de hänger fortfarande kvar.
sanna127
sanna15 sanna11
På morgonen gosade med lillan. Hon fick två presenter av oss, en gunghäst och en skallra som vi tänkt spara den dagen hon blir för gamla för dom och inte vill leka med dom mer. Det kan vara roliga saker att ha när hon blir vuxen. Jag tycker att vi redan har nog med saker till dom små så ska de ha något nu ska det vara något som verkligen känns värdefullt, på ett eller annat sätt.
sanna125 sanna124
Gunghäst och skallra från Jollyroom. Klänning från Pigge & Lina, köpt i vintras.

Vi myste ihop de första timmarna på morgonen, jag gjorde iordning tårtan, det blev en med vanilj, banan och blåbär, inget avancerat. Vi är inga tårtätare i släkten egentligen. Mina föräldrar kom och firade lillan och åt kakor, cheesecakes och tårta. Lilla S fick en så fin present, en tröja och mössa som mormor stickat. Sådan saker är ju ovärderliga.
sanna page
sanna133
Efter lunch och vila kom farmor och faster till barnen och vi fikade igen, barnen var glada och busade men det märktes på lillan att hon inte riktigt orkade som vanligt. När gästerna gick hem gick vi ut och lekte med F medan lilla S fick sitta i selen. Det är inte vanligt att vi är inne så mycket som denna dag så vi kände nog alla att det var välbehövligt att komma ut.
sanna130 sanna117 sanna121 sanna114 sannapage2
När lillan somnat, lite tidigare än vanligt fick storebror en riktig mysstund i soffan med lite gott att äta. Vad säger ni om kombinationen skinka, chips och majs. Han valde det själv. Vår lilla stora kille somnade han med och kvar var vi vuxna som i lugnet efter en händelserik dag delade på en plockmatstallrik och varvade ner innan sängen kallade. Att fylla ett år tar på krafterna och likaså gör det det för syskon och föräldrar.
sanna131
Jag är glad över hur vi valde att fira den stora degen, vi gjorde det på ett sätt som passade alla, framförallt barnen. De gillade det lilla extra men det blev inte mer än de klarade av. Jag själv är väldigt nöjd med att vi köpt vissa dekorationer på myperfectday.se och sedan kompletterade med lite hemmagjort, det blev en fin kombination. I taket får girlanger och ballonger hänga kvar ett tag till, för än har jag nog inte riktigt förstått att vår lilla tjej varit hos oss ett helt år redan.
sanna122
sanna128

Annonser

One thought on “Lillans ettårsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s