Mot höst i snyggaste overallen

1509092
Sommaren har gått mot höst och just nu befinner vi oss någon stans mitt emellan med kyliga förmiddagar och varma eftermiddagar. Jag njuter av det fina vädret och vi har varit ute mycket. Lillan har fått använda sin nya overall av märket Ebbe kids från Babyshop flera gånger och jag tycker att den är underbar.
1509091
Overallen med sin stickade utsida och mjuka insida är så följsam och skön i materialet. Det är inga problem för lillan att röra sig i den och det blir bekvämt för henne att sitta med den på i selen. Jag kan tänka mig att den kommer bli perfekt att ha under en vindtät overall senare i år när den riktiga kylan kommer. Jag råkade beställa en lite väl stor storlek men den fungerar utmärk att ha med ärmar och ben lite uppvikta.
1509093
Jag tycker verkligen om den här overallen, den har blivit ett favoritplagg och det märks att lillan trivs i den med. Den är praktisk, skön och helt underbart snygg. Lilla snuttan blir ju så söt i den. När hon somnar och det drar kallt är det bara att vika ärmar och ben över händer och fötter för att skydda dom mot blåsten och fälla upp huvan.

Helt klart är detta ett plagg som kommer användas mycket under höst och vinter och jag är så sugen på att skaffa en jacka i samma material till storebror.
rosa_overall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s