Födelsedagspresenter till en ettåring

Det där med presenter till en ettåring är inte alltid lätt. Vi har så mycket saker redan eftersom lilla S har en bror som är så nära i ålder. Hans saker blev aldrig undanpackade innan lillasyster blev stor nog att leka med dom. Just nu leker de mest med samma saker. Självklart ska lilla damen få några saker som är hennes med. Jag vill kunna säga att den där fick du när du var liten.
häst
Vi tänkte att det vore bra med något båda barnen kunde uppskatta, och valet föll på en söt gunghäst i trä  av märket Cloudberry Castle från Jollyroom. Jag tycker den är så fin och just nu har den ett jättebra pris. Den finns även i vitt och blått. Lilla F hade aldrig kunnat hantera den innan den ålder han är i nu, han var alldeles för vild och busig men nu tror jag han kommer låna lillasysters häst då och då.
skallra2
Lilla S ska även få en ”minnespresent”. Det blir en skallra av märket Woodlii från Jollyroom som jag hade som plan att fixa till lite. Jag älskar skallran som den ser ut men ville att den skulle bli mer personlig. Denna skallra finns även i vitt och blått med en stjärna på.
skallra1
Med hjälp av lite färg och en pensel blev skallran inte bara en fin present utan också ett minne av ettårsdagen och ett föremål att spara till lillan blir stor. Jag funderar på att även göra så med gunghästen. Ett hett tips till er som vill ge bort en personlig present men göra det enkelt för sig. Gå till en hobbyaffär och be om hjälp med vilken färg som fungerar och sedan är det bara att sätta igång.
skallra4
Nu är det inte lång tid kvar till vår lilla fyller ett och jag vet att hon kommer uppskatta sina presenter.

Annonser

One thought on “Födelsedagspresenter till en ettåring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s