Jag byter namn

cropped-momheader1000.jpg
I över ett år har jag velat byta namn. Jag har funderat fram och tillbaka, om och om igen. Jag har blivit trött i huvudet och slutat fundera men börjat tänka på det igen. När jag bestämt mig för att nu måste jag ta tag i det, då har det hänt saker i livet som gjort att jag inte hunnit utan behövt lägga tid och energi på det som skett.

Nu kände jag ändå att jag inte stod ut en dag till…. så idag har tankarna snurrat och jag tog till slut ett namn som jag funderat på. Som alla andra namn var det lite halvupptaget men tack och lov inte helupptaget. Webbadressen fanns så snart kommer ni hit om ni skriver momentsbymary.se i adressfältet och min Instagram heter numera samma sak, alltså momentsbymary.se. För er som till skillnad från mig inte har svårt för Filurmamman så funkar filurmamman.se med.

Det finns massa saker kvar att pilla med, men nu är det dags att sova. Jag har i alla fall bestämt namn, registrerat domän, fixat en header (som ser lika suddig och kass ut som de alltid verkar göra på wordpress) och nu är det väl bara att gå och lägga sig med vetskapen att Filurmamman som ag börjat avsky något enorm faktiskt håller på att försvinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s