Hej september!

Så var september här och den inleds med ösregn och gråväder. September, månaden då lilla S fyller år, en intensiv månad då mycket händer.

Lillan blir ett år om en och en halv vecka, hur galet är inte det? Hon föddes ju nyss. Vi ska såklart fira henne och samma helg ska jag på en utbildning i första hjälpen för barn. Det ser jag verkligen fram emot för det är något jag önskat länge, dessutom bjuds på riktigt fint sällskap under dagen.

Denna månad ska vi också på dop för en släkting. Jag har redan fixat present, SÅ skönt. Ibland är det verkligen nödvändigt att vara ute i tid. Vi har tandläkartider och BVC-kontroller för barnen och det känns som att allt det där som fått vänta under sommaren har hamnat på ”att göra i september-listan”.
alskadeungar_cover
I slutet av månaden nämligen helgen 26-27:e slår en helt ny barnmässa i Örebro upp dörrarna, nämligen Älskade Ungar. Den får ni inte missa, jag ser väldigt mycket fram emot den. Jag minns när jag fick höra om planerna för denna mässa för ett drygt år sedan av Therese som står bakom den och tänkte att ”hon är modig, kanske lite galen, men galen är ju många gånger något bra”. Driftiga Therese är ju faktiskt helt otrolig som rott i land sin idé. Det ska bli så kul att besöka mässan, hoppas att vi ses där. Mer info om mässan finner ni på hemsida, Facebook och instagram:@alskadeungar

Nu ska jag sätta mig med mina listor och planera veckan som kommer. Ha det gott i höstrusket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s