En ny favorit i höstgarderoben

ebbepage1
På ett enkelt sätt skulle man kunna beskriva det såhär, jag tycker om dansk barnrumsinredning och svenska barnkläder. Anledningen till att jag föredrar svenska kläder är att de är tillverkade för det svenska klimatet och dess utmaningar. Självklart är det stor skillnad mellan olika märken men det finns vissa som verkligen har det lilla extra.

Ett av de märken som faller mig extra mycket i smaken är Ebbe Kids. Kläderna har ett typiskt skandinaviskt uttryck som tilltalar mig. Jag tycker om det enkla och stilrena, mjka färger och smakfulla mönster. Ebbes kläder är inte bara snygga, de är också funktionella och av god kvalité. Numera går jag nästan alltid med kameran i handen och det är kläder som dessa som inspirerar till att fotografera, deras design harmoniserar liksom med miljön omkring oss.
ebbekatalog
Uppslag från produktkatalogen, höst/vinter 2015. Så snyggt!

När jag var på Formex förra veckan var Ebbes monter en dom som jag absolut inte ville missa. Jag ville se och känna på kläderna men även berätta hur mycket jag tycker om deras produkter. Efter besöket i montern var jag övertygad om en sak, lilla S måste få gå klädd i en fleeceoverall från Ebbe Kids i höst.

Idag när regnet öser ner och det är grått och mörkt kom passande nog ett paket från Babyshop på posten innehållande just denna overall. Plötsligt kändes inte den här dagen så grå. Jag hade inte förväntat mig att paketet skulle komma så snabbt så jag blev både glad och överraskad. Det ska bli så kul att inviga overallen.
babyshop
När jag såg paketet och visste vad det var i blev jag sådär barnsligt glad.

Overallen kommer från Babyshop som just är specialiserade på märkes och kvalitétskläder för barn men även har andra barnartiklar som leksaker och inredning. Här finns mina favoritmärken, bland annat Ebbe Kids. Den fantastiska overallen finner ni här och den finns i två färger, rosa och blå.

När lilla S fått prova overallen och vi testat den lite kommer jag skriva mer om den, men hittills kan jag berätta att den är mjuk och skön, snygg och verkar funktionell. Jag älskar att det är övervikbart i ärm- och benslut så att det finns möjlighet att skydda små fötter och händer. Kanske blir vi tvungna att skaffa den matchande jackan till storerbror. Jag är ju lite svag för de där inte helt uppenbara syskonmatchningarna.

3 thoughts on “En ny favorit i höstgarderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s