Nyheter hos EkoLeko

En av de montrar jag redan på förhand bestämt mig att besöka på Formex var den tillhörande EkoLeko.se. Jag har bläddrat bland de fina ekologiska och giftfria leksakerna på deras webbshop vid ett antal tillfällen och tyckte att det skulle bli jättekul att se sakerna i verkligheten. Vad jag fick se i montern gjorde mig riktigt glad, jag älskar leksakerna och framförallt föll jag för några av nyheterna.
ekoleko3
EkoLeko har fått in härliga djur i naturgummi, liknade de typiska plastdjuren som barn uppskattar så men dessa är snällare för naturen. Vad jag förstod var djuren på väg in i webshopen. Jag älskade dom, framförallt tigern, ett så strakt och vackert dur.
ekoleko2
Bland de pedagogiska träleksakerna fanns nu nya fina produkter i härligt, lite dova färger som fick mig att tänka på den vackra naturen om hösten. Jag älskar dessa klossar, färggranna men inte grälla, helt i min smak. Men nedan kommer nyheterna som jag tyckte allra mest om.
ekoleko8 ekoleko1
EkoLeko har fått in underbara träleksaker som lämnats ofärgade, naturligt vackra. De olika kulörerna hos träslagen är så fantastiskt fina ihop så att leksakerna inte bara blir roliga utan även en prydnad för hemmet. Framförallt känns dessa ofärgade träleksaker moderna med sin enkelhet och passar perfekt inför hösten.

Min allra största favorit bland de träfärgade leksakerna är klossar med olika ord och symboler på. Det känns som något som barn, ungdom och även vuxna skulle kunna uppskatta. Klossarna går att använda till att bygga torn, bilda budskap och ha som inredning. De skulle gärna få stå ovanför vår öppna spis i höst.
ekoleko7 ekoleko5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s