Gårdsfest

150822102
Idag är det söndag och dagen efter en av sommarens höjdpunkter, områdets gemensamhetsdag. Det är inte bara en gårdsfest utan en dag av aktiviteter för hela familjen.

Vi var iväg igår och blev bjudna på frukost. Frukosten serverades samma tid som vi äter lunch så vi åkte raka vägen hem för barnens vila efteråt. När barnen sovit gav vi ut för att umgås med härliga grannar.

Det var verkligen en toppendag med perfekt väder och härligt sällskap. Barnen fick vara uppe hur länge de ville vilket betydde att vi gick hem klockan 23.20 för att natta dom. Fram tills dess hade lilla F sprungit runt och lekt och umgåtts med barn och vuxna. Det var så roligt att se hur han mjuknade under dagen och den blyga, lite osäkra kille han varit på slutet när ha träffat andra försvann och ersattes av den nyfikna och sociala grabben. Under några timmar var områdets tjejer betydligt intressantare än mamma och pappa för honom. Lilla S sov någon timme efter klockan sju men sedan var hon med oss, vilandes i vagnen eller uppe i famnen. Hon älskar ju att vara bland människor så jag tror hon njöt.

Barnen vaknad sin vanliga tid idag trots att de gick och la sig många timmar senare än vanligt. Vi förstod att det skulle bli så. Just nu är de glada och leker men jag kan tänka mig att orken inte kommer räcka lika långt som andra dagar. Idag är sista officiella sommardagen här, imorgon börjar lilla F förskolan igen och rutinerna får läggas om. Vi har massa planer för dagen men först av allt ska vi gå och se till så att det blir uppstädat efter gårdagens roligheter. Trevlig söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s