Söndag söndag

1508142

Söndagskväll i soffan med fötterna i fotSPA och sushi att äta känns verkligen skönt. Vi har haft en bra dag idag. På förmiddagen tog vi en tur med båten till Skutberget där vi fikade och lekte en stund. På eftermiddagen delade vi på oss. Jag och lilla F umgicks medan lill S fick vara med sin pappa. Det verkar som att lilla F:s intensiva testande just nu är fokuserat på pappa så det kändes smart att de fick en stund ifrån varandra. Vi hade det jättemysigt och det var precis vad jag behövde.

När barnen somnat joggade jag en liten sväng. Även om luften var varm kändes det att hösten närmar sig. Jag funderade en del under min runda, över tiden framöver och över hösten över huvud taget. Jag har alltid tyckt om hösten. För mig är det lite som måndagar, en nystart. Precis som med träden som fäller sina löv och drar sig tillbaka för att ladda inför nästa år tänker jag göra. Jag är verkligen inte på topp rent fysiskt och jag tänker att nu har jag chansen.

Jag ser fram emot denna höst. Lillan fyller snart ett, hon börjar bli stor och det finns så mycket vi kan göra ihop nu. Dem här tiden ska jag verkligen försöka hänga med, ta tillvara på och njuta av. Tyvärr närmar sig den här långa föräldraledigheten sitt slut och ja vill verkligen utnyttja tiden så bra det går.

Nu ska jag ägna mig åt att njuta vidare. Imorgon är måndag, sista veckan innan lilla F börjar förskolan igen och kanske sista veckan av sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s