Att köpa lite lycka

15072011
Glädjen är stor här hemma. Jag har faktiskt shoppat mig lycklig. Igår eftermiddag satt jag och funderade på när jag skulle ta tag i det där med att skaffa en skrivare. Det börjar bli irriterande att leta efter någon som kan hjälpa mig att skriva ut något varje gång jag behöver en utskrift. När jag satt där och funderade på skrivare kom jag att tänka på att det borde finnas skrivare som fungerar att skriva ut foton med. Jag surfade runt lite och insåg att ja jag några hundra mer än jag tänkt så skulle jag få en skrivare som ger helt okej bilder.

Jag satt och funderade en stund. Att beställa hem bilder över nätet är idag väldigt billigt, det blir betydligt mer kostsam att skiva ut själv. Problemet är bara att jag aldrig ser till att beställa bilder. Jag ägnar så mycket tid till att fotografera men bilderna stannar i min dator. Jag tog beslutet att köpa en skrivare för att kunna skriva ut bilder hemma, för om jag sedan tycker extra mycket om en bild är det ju bara att beställa framkallning med bättre kvalité. Har jag skrivit ut bilden hemma vet jag åtminstone om den är värd att förstora.

Hela kvällen igår installerade och provade jag skrivaren. Det är klart att det inte blir världens bästa bilder med en skrivare för 1600 kronor men det blir helt okej bilder. Lycklig har jag plockat fram olika mappar på datorn och skrivit ut guldkorn. Den allra första bild jag valde att skriva ut är den som finns överst i detta inlägg.

Nu ska vårat hem prydas med bilder av vår familj, som jag längtat efter det. Jag har vad som känns som en toppenidé för väggen vid köksbordet som varit tom och kal sedan vi möblerade om för en dryg månad sedan. Nu ska det bli ändring.

Det finns gånger då materiella ting betyder väldigt mycket. Just den här skrivaren känns som en sådan. Genom den kommer stunder, ögonblick, upplevelser och kärleken förevigas och delas med andra.

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s