Söndagsstädning

image

Klockan är inte ens åtta på kvällen och jag ligger redan nerbäddad. Det händer aldrig att jag gör det så tidigt men jag behöver det verkligen. Jag ligger här för att vila, tänka mina tankar ifred och kanske få mer klarhet i vad som döljer sig bakom röran i huvudet.

Söndagar är för mig en städdag. En dag då veckan ska packas ihop, städas upp och avslutas på ett sätt som ger bästa möjliga förutsättningar för nästkommande vecka att bli toppen. Städningen är såklart inte att dammsuga och liknande, det gör vi varje dag nästan. Det handlar om att städa rent mentalt.

Jag känner att just denna söndag är speciell. Den innebär slutet på en mycket intensiv period både gällande aktiviteter, tankemässigt och framförallt känslomässigt. Framöver hoppas jag på mer lugn och rutiner, på att kunna trilla ner i soffan någon kväll och bara pusta ut, på att kunna ta tag i bloggen och på att få möjlighet att komma ikapp orkesmässigt.  Jag har en del idéer med blogg och instagram som jag hoppas få energi nog att genomföra.

Nu ska jag tänka de där tankarna, förhoppningsvis komma någonstans med mina idéer och framförallt hoppas jag få sova.

Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s