Rottneros ToR

15062019
Jag var så trött imorse att jag var tvungen att be min man vara uppe med barnen en halvtimme när han kom hem från jobbet vid halv åtta bara för att jag skulle få sova en stund. När jag vaknade hörde jag vilket humör lilla F var på och kom fram till att idag får det bli en heldag ute.

Med barnen i bilen åkte jag upp mot Rottneros. Vi kom till parken innan öppning så vi tog en runda upp till Sunne för att köpa matsäck och sedan ner till Rottneros igen. Nu sken solen vilket var en rejäl kontrast mot duggregnet som varit hemma och Filip var jättenyfiken på vad vi skulle hitta på. Han har varit i Rottneros park två gånger förut, när han var bebis och när han var drygt ett (förra sommaren).
1506201 1506203 1506205

Jag visste att detta skulle bli en utflykt helt i Filips smak och han var lycklig från första stund. Han plockade smörblommor, lekte med vattnet, sprang i trappor och var så glad. Humöret blev ännu bättre när vi kom till lekparkerna. Lilla F grävde och gungade, åkte kana, gick på hängbro, hoppade på hoppkudde, cyklade, åkte flotte på vattnet, grävde mer i sanden, åkte i andra kanor och hade toppenkul.
1506209 15062010 1506206

Vi åt lunch på en filt i gräset innan lilla F intog gräsmattor och kullar för löpning, bus och ännu mera blomplockning. Jag hade tänkt gå ner till stranden med barnen men jag märkte att lilla F var trött så efter fyra härliga timmar i sol och sommarkänsla åkte vi hem mot Karlstad igen.
15062017 15062018 15062015

Jag var så trött när vi kom hem. Jag la mig på soffan medan barnen lekte med sin pappa och bland skrik och stoj somnade jag och vaknade tre timar senare i ett tyst hus. Det är såhär det får bli just nu, jag måste få de stunder av sömn jag kan, även om jag blir ledsen av att missa tid med familjen.

Berättar jag för någon att jag sovit så mycket som fem sex timmar en natt eller fått vila på dagen så får jag oftast kommentaren, vad skönt då är du utvilad nu. Det är såklart inget illa menat med det, personen vill säkert att jag ska vara utvilad, men jag har under tre års tid ofta sovit ett par tre timmar per natt. Jag är helt slutkörd faktiskt, riktigt i bott och det kommer ta tid att komma ikapp. Det räcker inte med en natt här och där men min förhoppning är att det blir fler bättre nätter, fler möjlighet till vila på dagen och alla minuter jag samlar på mig är till nytta. Jag är på rätt väg, men det är lång tid kvar innan jag kommer känna mig pigg på riktigt igen. Som tur är kan livet vara härligt på vägen dit också.

Annonser

2 thoughts on “Rottneros ToR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s