Fredagkväll, sommarkväll

image

Fredag kväll och jag är så avslappnad. Äntligen är Robert ledig och jag är inte ensam hemma på natten. Lilla S blev sjuk natten till igår, hon fick högre och högre feber, vred och vände sig och skrek panikartat och jag tyckte så synd om henne. Det enda som fungerade var att sitta med henne i famnen, hålla om henne ordentligt och vagga och vagga. Där satt jag med min lilla flicka hela natten och önskade att jag kunde förklara för henne att allt skulle bli bra.

På morgonen gick febern ner och hon verkade inte må dåligt längre. Jag var ute och gick drygt två timmar med henne och storebror i vagnen så hon fick vila och han sova. I det ljuvliga vädret hade jag kunnat gå hur långt som helst. Jag njöt i skogen med ljudet, lukten och bilderna av sommar.

Eftermiddagen spenderades på förskolan där det var sommarmys. Vi blev bjudna på tårta och lyssnade på barnen som sjöng. Familj och släkt var inbjudna men vi hade missat det där med släktbiten så vi ringde dagen innan för att kolla om någon ville komma. Det var nog att vara ute i senaste laget så lilla F fick klara sig med bara oss. Eftersom vare sig han eller jag äter tårta åkte vi faktiskt och tog en glass innan det var kvällen.

Fredagen inleddes med invägning. Jag kände mig inte förvånad över resultatet, -2 kg på 9 dagar. Jag hade nog inte förväntat mig vare sig mer eller mindre. Två kilo är inget om man tänker på vad som behöver försvinna men det är ju egentligen massor om man tänker på att det är det första viktiga steget på en resa. Hoppas att jag ska kunna ha kvar motivationen och ta mig i mål.

Imorgon kväll är det dags att sammanfatta den första veckan av 5-veckorsutmaningen att gå 20 mil. Jag känner mig så peppad av denna utmaning och får massa extra motivation att röra på mig.

Annonser

One thought on “Fredagkväll, sommarkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s