Premiärtur

Det har ju inte riktigt varit något toppenväder den här våren och det har liksom inte kommit sig att vi tagit ut cykelvagnen tidigare men idag var det dags. dels har det blivit lite bättre väder och dels kändes det som att lilla S nu var nog gammal för att prova att åka en tur.
1506082 1506081

Det var så mysigt att förbereda sig för turen, att göra om vagnen till två barn och att prova hjälm på lilla S. Jag såg verkligen fram emot att F skulle vakna så vi kunde ge oss ut.
1506084

Barnen såg så skeptiska ut när vi satte dom i vagnen men så fort vi rullade iväg vart de jätteglada. Jag var lite orolig att F skulle busa lite för mycket med lilla S men han var bara snäll mot henne, höll henne i handen eller gav henne saker att leka med.
1506087 1506085 1506088

Vi åkte ner till stan, lekte i en lekpark, vidare till stadsträdgården för glass och sedan hem igen. Det var så underbart och jag kände mig så fri. Nu kan jag motionera även om jag är ensam med barnen och dessutom slipper jag bil och buss om jag inte är sugen på att åka det. Underbara måndag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s