Världens bästa tvåårskalas

I helgen var vi på världens bästa tvåårskalas och jag fick ju vara där med världens bästa tvååring. Han var verkligen fantastisk hela helgen och tavlan över vår säng på hotellet säger allt så bra.
1506012
Vi hade jätteskoj på kalaset, busade, lekte, fikade, busade, lekte, åt mat, busade fick finfina goodienbags och busade mer. Till slut somnade lilla F i min famn och fortsatte sova när jag la honom på golvet, klädde honom och sedan satte honom i vagnen och tog en skön promenad på Kungsholmen i regnet som öste.

Här kommer delar av innehållet i goodiebagsen.
1506018
Ätbart från Ellas kitchen, Celsius, Castus, Svenska Lantchips, Holistic, Atkins.
1506017
Kroppsvård från Make up store, La Roche posay, ACo, Wileda, RFSU, Mood, napphållare från Geggamoja och en jättefin tröja från Pigge & Lina.

1506016
Pappersprodukter från Serla, dinglis från Babyland, mugg och haklapp från Elodie details och underbar sjal från Catrine design.
1506015
Pall från  Babybjörn, flaskor rån sebra, bok från Pino, badbyxor från Imse vimse, krona från angeldesign.se.

På bilderna finns inte fina rabattkoder med från tex Ossoami, underbara tavlor från Pigge & Lina och lite annat. Vi fick dessutom flera exemplar av många grejer så jag kan lova att det var en stor packning vi hade med hem.

Resan avslutades med en helt underbart mysig tur på tåget. Lilla F kollade på Laban och jag på FA-cupfinalen där Arsenal precis som efter världens bästa ettårskalas tog hem segern.

Lilla F och jag hade två underbara dagar i Stockholm med fina vänner och det känns verkligen att den här tiden ensam med honom är viktig för vår relation. Han fick vara precis så liten och stor som han faktiskt är, jag fick chansen att bara fokusera på honom. Min älskade älskade lilla prins.
1506013 1506011

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s